CORONAVIRUS

Beste cliŽnten,

Ons kantoor is vooralsnog gewoon geopend. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM en vragen u niet meer personen mee te nemen naar afspraken dan nodig is. Voor veel rechtshandelingen is er de mogelijkheid dat u een volmacht verleent. Ook hierover kunnen en zullen wij u verder informeren.
Wanneer u last hebt van de bekende verschijnselen die bij het Coronavirus horen, verzoeken we u niet langs te komen maar telefonisch contact op te nemen. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.
Uiteraard doen wij ons best onze dienstverlening zo uitgebreid en duidelijk mogelijk te houden. Wij vertrouwen op uw begrip.
Heeft u nog andere vragen, dan zijn wij natuurlijk ook op de gewoonlijke manier bereikbaar.

Wanneer er nog wijzigingen vanuit de Rijksoverheid worden opgelegd zullen wij u hiervan op de hoogte blijven houden. Het beleid wordt tot nader order gehandhaafd.

Burg. van Erpstraat 16
5351 AW Berghem
Tel : 0412 - 487 111
Fax: 0412 - 487 123
E-mail: info@dv-vd.nl


Notaris in omgeving Oss

Bent u op zoek naar een notaris in Oss en omgeving? Ons kantoor ligt centraal in de gemeente Oss. Het kantoor is goed bereikbaar met een eigen parkeerterrein voor de deur.

Wij stellen u als klant centraal. Naast dat wij thuis zijn in alle facetten van ons vak, zoals ondernemingsrecht, alles op het gebied van de woningmarkt en hypotheken, speelt de familiepraktijk ook een zeer belangrijke rol. Iedereen krijgt daar vroeg of laat ook mee te maken.

Wij geven juridische ondersteuning bij alle notariŽle aangelegenheden omtrent overlijden en erfenissen. Regel uw nalatenschap om discussie te voorkomen en laat een testament opstellen. Als u een bedrijf heeft, is het heel belangrijk om in een testament vast te leggen wie de zeggenschap overneemt. Maar ook voor particulieren is het aan te raden om advies omtrent het testament te vragen. Dit gaat verder dan alleen de materiŽle verdeling van goederen en vermogen.

In een levenstestament wordt geregeld wie medische en financiŽle zeggenschap krijgt in het geval dat u niet meer bekwaam bent zelf hierover te beslissen.

Voor vragen hieromtrent kunt u altijd terecht bij onze adviseurs.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.