Notaris Oss 

Notariskantoor De Vree & Van Drongelen helpt iedereen in Oss en ruime omgeving. Op onze website www.dv-vd.nl kunt u terecht voor informatie over alle onderwerpen. Oss bestaat uit 22 dorpen, van een wat stadser leven tot wonen in een historisch dorp direct in de omgeving. Met Den Bosch en Nijmegen in de buurt.

Uw notaris in Oss voor huis & hypotheek

Wilt u een huis kopen in Oss of omgeving? Notariskantoor De Vree & Van Drongelen heeft hierin een lange historie en kent alle juridische haken en ogen. Dat levert snelle en betaalbare dienstverlening op. Of u een bestaande woning koopt, een nieuwbouwwoning of zelf een woning wilt bouwen, wij loodsen u door het bijbehorende juridische woud. Met de hypotheek en de overdracht zorgen wij dat dit allemaal juridisch vast komt te liggen.

Personen- en familierecht in Oss

Samenwonen of trouwen? Of alleen blijven? In elke situatie kunnen wij u op maat helpen, van samenlevingscontract en huwelijkse voorwaarden tot schenkingen, voogdij en testamenten. Wij zorgen voor zekerheid en rust. U komt dan later niet meer voor verrassingen te staan.

Bedrijf starten via notaris in Oss

Ook ondernemers uit Oss en omgeving kunnen bij ons terecht. Het oprichten van een BV, opmaken en wijzigen van statuten – ook voor verenigingen en stichtingen – is ons dagelijks werk. Elke dag opnieuw merken wat dat in elke situatie weer iets specifieks moet worden geregeld, wat niet in een standaard te vatten is.

De notarissen van De Vree & Van Drongelen zijn beschikbaar als u vanuit Oss of omgeving notariële hulp nodig heeft.

Notaris Oss

Een keuze voor De Vree & Van Drongelen betekent:
  • topgeschoolde notarissen en kandidaat-notarissen
  • deskundige medewerkers
  • snelle dienstverlening met heldere communicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte bij notariskantoor De Vree & Van Drongelen aan. Online is dat snel geregeld. De offerte heeft u nog dezelfde dag in huis. Of maak alvast een afspraak op ons notariskantoor.

Notariskantoor De Vree & Van Drongelen
Burg. van Erpstraat 16
5351 AW Berghem (omgeving Oss)
T: 0412 - 487 111 
I: www.dv-vd.nl

notaris oss