Rom van Drongelen | Notarissen Ė Adviseurs | omgeving Oss en Berghem

Bent u op zoek naar een notaris Oss en omgeving? Ons kantoor ligt centraal in het buitengebied van Oss en heeft een vaste groeiende cliŽntenkring, dichtbij en ver weg. Het kantoor is goed bereikbaar met een eigen parkeerterrein voor de deur.

Wij hebben een dynamisch kantoor en werken efficiŽnt en snel. We hebben ervaren medewerkers die al lang meedraaien. In verband met de toegenomen werkzaamheden, hebben we onlangs drie nieuwe hooggekwalificeerde jonge medewerkers aan kunnen nemen, zij worden intern verder opgeleid. Daarnaast investeren wij in onszelf en onze medewerkers.

Wij specialiseren ons en houden ons vak bij door middel van het volgen van diverse opleidingen. Ook op het gebied van notariŽle software houden we een vinger aan de pols, om alle nieuwe toepassingen, die leiden tot efficiŽnter werken, te kunnen benutten. Zo bereiden wij ons voor op de toekomst.

Naast het hebben en uitbreiden van kennis en ervaring, blijft een persoonlijke benadering van u als cliŽnt, voor ons een speerpunt in de bedrijfsvoering.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.