Mr G.A.M. (Geert) de Vree, Estate planner

Ik houd mij vooral bezig met familierecht en adviseer daarin over testamenten, samenlevingscontracten, huwelijkse- en, partnerschapsvoorwaarden en schenkingen, evenals met het afwikkelen van verbroken relaties en echtscheidingen. Verder ben ik intensief betrokken bij de afwikkeling van nalatenschappen. Als estate-planner geef ik advies om vermogen op de fiscaal meest vriendelijke wijze door te schuiven naar de volgende generatie. De uitkomsten hiervan leg ik vast in notariŽle akten. Die hebben dezelfde rechtskracht als een vonnis van de rechter.

Naast grote fusies van woonmaatschappijen verspreid in Nederland, houd ik mij ook bezig met de algemene notariŽle Ė waaronder de onroerend goed - praktijk.

Ik ben lid van de specialisten Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN). 

 

Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en ben na werkzaam te zijn geweest op diverse kleine en middelgrote kantoren sinds 1995 verbonden aan het kantoor, sinds 1996 als notaris in maatschapsverband met Rom van Drongelen.


Mw. Mr. K. (Kim) Nibbelke

Op ons kantoor ben ik Ďaanvoerderí van het nieuwbouw-team. Mijn taken liggen voornamelijk in het opzetten en coŲrdineren van bouwplannen. Daarnaast behandel ik ook de overige dossiers op de sectie onroerend goed, zoals de overdracht van een bestaande woning, bedrijfspand of perceel grond.

Begin 2009 ben ik aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in de richting notarieel recht. Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij notariskantoor De Vree & Van Drongelen.
In juli 2018 heb ik de volgende stap in mijn carriŤre mogen zetten en ben ik aangewezen als toegevoegd notaris.

Ik ben trots op de persoonlijke benadering en korte lijnen die ons kantoor kenmerken. De klant komt hier nog echt op de eerste plaats. Graag tot ziens in Berghem!Mr. R.P. (Rom) van Drongelen, Agrarisch en registergoed specialist

Vakgebied

Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met nieuwbouw, bestaand onroerend goed en agrarisch onroerend goed. Het opzetten van bouwplannen, appartement-splitsingen en het zoeken naar fiscaal vriendelijke manieren van grond overdragen heeft mijn interesse. Ik ben daarom ook lid van de Vereniging voor Agrarische Specialisten in het Notariaat (VASN) en de Vereniging van NotariŽle Registergoed Specialisten (NRS).
Hiernaast ben ik ook intensief betrokken bij het opstellen van testamenten, huwelijks voorwaarden en samenlevings-contracten, alsook bij het verenigingen- en stichtingenrecht.

Motivatie

De contacten met cliŽnten, vaak gedurende vele jaren en op vaak belangrijke momenten in hun leven, vind ik een bijzonder aspect van mijn beroep. Ik neem daar dan ook graag de tijd voor.

Maandagen

Ik werk op de maandagen in principe thuis. Dan heb ik de mogelijkeid om eens even ongestoord door te kunnen werken, hetgeen juist bij ingewikkelde klussen erg prettig is.

Enkele persoonlijke achtergronden

In 1975 heb ik op17-jarige leeftijd door duiken in ondiep water een hoge dwarslaesie opgelopen. Sindsdien ben ik rolstoelgebruiker. In 1986 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd in de richting notarieel recht. Hierna ben ik in Ravenstein als kandidaat-notaris aan de slag gegaan bij notaris Dericks. Ik heb mij daar voornamelijk bezig gehouden met onroerend goed. Maar ook familierecht en rechtspersonenrecht kwamen daarbij aan de orde. Bij een middelgroot kantoor kom je immers alle facetten van het vak tegen. In 2000 ben ik mr. J.W. Dericks als notaris opgevolgd. In 1996 was mijn collega Geert de Vree al de tweede notaris in Ravenstein geworden.
In 1991 zijn mijn vrouw en ik in Ravenstein, achter het toenmalige kantoor gaan wonen. Nadat het kantoor in 2004 verhuisd is naar Berghem zijn wij in Herpen gaan wonen.


Mw. mr. P.P.M. (Priscilla) Lange

Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik Nederlands- en Notarieel recht gestudeerd. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als kandidaat-notaris en sindsdien ben ik in deze functie werkzaam bij De Vree Van Drongelen l Notarissen & Adviseurs l.

Op kantoor verricht ik werkzaamheden op de afdelingen rechtspersonen en familierecht. Ik houd mij onder meer bezig met het oprichten van B.V. 's en stichtingen, statutenwijzigingen, aandelenoverdrachten, het opmaken van verklaringen van erfrecht, testamenten en samenlevingsovereenkomsten.

Ik zie het als een uitdaging om de juridische kennis die ik heb op een begrijpelijke manier over te brengen op cliŽnten. Geen zaak is hetzelfde, wat het werk gevarieerd en ontzettend leuk maakt.