Mr. R.P. (Rom) van Drongelen

Het notariaat is een heel breed vakgebied. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met nieuwbouw, bestaand onroerend goed en agrarisch onroerend goed. Het opzetten van bouwplannen, appartementsplitsingen en het zoeken naar fiscaal vriendelijke manieren van grond overdragen heeft mijn interesse.

Ik ben daarom ook lid van de Vereniging voor Agrarische Specialisten in het Notariaat (VASN) en de Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten (NRS).

Hiernaast ben ik ook intensief betrokken bij de vennootschapspraktijk, zoals bij de oprichting van B.V.'s, aandelenoverdrachten en herstructureringen.

Motivatie

De contacten met cliënten, vaak gedurende vele jaren en op vaak belangrijke momenten in hun leven, vind ik een bijzonder aspect van mijn beroep. Ik neem daar dan ook graag de tijd voor. Daarnaast is het gewoon heel interessant en leuk om te doen.

Dinsdagen

Ik wil het wat rustiger aan doen en ben daarom op de dinsdagen vrij.

Enkele persoonlijke achtergronden

In 1975 heb ik op17-jarige leeftijd door duiken in ondiep water een hoge dwarslaesie opgelopen. Met mijn vrouw woon ik met veel plezier in Herpen.Mw. Mr. K. (Kim) Nibbelke

Op ons kantoor ben ik toegevoegd notaris en ‘aanvoerder’ van het nieuwbouwteam. Mijn taken liggen voornamelijk in het opzetten en coördineren van bouwplannen. Daarnaast behandel ik ook de overige dossiers op de sectie onroerend goed, zoals de overdracht van een bestaande woning, bedrijfspand of perceel grond.

Begin 2009 ben ik aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in de richting notarieel recht. Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij notariskantoor De Vree & Van Drongelen.
In juli 2018 heb ik de volgende stap in mijn carrière mogen zetten en ben ik aangewezen als toegevoegd notaris.

Ik ben trots op de persoonlijke benadering en korte lijnen die ons kantoor kenmerken. De klant komt hier nog echt op de eerste plaats. Graag tot ziens in Berghem!Mw. mr. P.P.M. (Priscilla) Lange

Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik Nederlands- en Notarieel recht gestudeerd. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als kandidaat-notaris en sindsdien ben ik in deze functie werkzaam bij De Vree Van Drongelen l Notarissen & Adviseurs l.

Op kantoor verricht ik werkzaamheden op de afdelingen rechtspersonen en familierecht. Ik houd mij onder meer bezig met het oprichten van B.V. 's en stichtingen, statutenwijzigingen, aandelenoverdrachten, het opmaken van verklaringen van erfrecht, testamenten en samenlevingsovereenkomsten.

Ik zie het als een uitdaging om de juridische kennis die ik heb op een begrijpelijke manier over te brengen op cliënten. Geen zaak is hetzelfde, wat het werk gevarieerd en ontzettend leuk maakt.

Mr G.A.M. (Geert) de Vree met pensioen

Mr. Geert de Vree is per 1 juli 2020 met pensioen.